Garderobekasten

Garderobekasten, kledingkasten, linnenkasten, inloopkasten, zoveel benamingen en nog veel meer mogelijkheden. Wij ontwerpen graag de juiste kast volgens uw wensen, passend voor uw situatie en garderobe, geheel op maat of in standaard afmetingen.

Boekenkasten

Een boekenkast ken vele verschijningen, een kast puur en alleen voor boeken of gecombineerd met ruimte voor het uitstallen van foto's, accessoires of kunstobjecten? Wellicht toch ook uitgevoerd met lades en deurtjes om spullen uit het zicht op te bergen? Het kan allemaal, geheel op maat of juist in standaard afmetingen, KAST 010 ontwerpt het voor u!

Tv-meubels

Van een minimalistisch neutraal rechthoekig blok tot een volledig wandmeubel waarbij het Tv-scherm achter een schuifpaneel verdwijnt, een Tv-meubel kent zeer vele gedaantes. Door stapsgewijs uw idee├źn en wensen te inventariseren en tevens praktische zaken als afmetingen van de apparatuur die in en op het meubel geplaatst moeten worden, komen we tot een eerste opzet van een ontwerp. Uiteraard geheel 3D uitgewerkt en alles kan aangepast worden.