Klik & bezoek website fabrikant

Noteborn

Maatwerk uit Limburg

Het bedrijf:
Al bijna 40 jaar is Noteborn specialist in op maat gemaakte kasten, schuifdeuren, inloopkasten en ladekasten, in eerste instantie voor in de slaapkamer maar de collectie breidt zich steeds meer uit naar toepassingen voor in de woonkamer of oplossingen  voor in een kantoor aan huis. Zelf zijn ze van mening dat ‘design & gemak’ de belangrijkste aspecten zijn voor het creëren van de ideale kledingkast, daarnaast is KAST 010 onder de indruk van de fantastische kwaliteit van Noteborn en de vele mogelijkheden die dit bedrijf uit het Limburgse Heerlen biedt!

Download Noteborn brochure
(11,7 MB)

De collectie

Van oorsprong is de collectie van Noteborn vooral gericht om toegepast te worden in en rondom de slaapkamer: garderobekasten, schuifdeuren, ladenkasten op maat,spiegels, bedden en bedhoofden. De laatste jaren heeft Noteborn hun collectie met nieuwe maatwerkprogramma’s uitgebreid voor toepassingen elders in de woning en zelfs voor kantoorruimtes aan huis. Daar waar vergelijkbare merken ophouden gaat Noteborn net een stap verder sowieso in kwaliteit maar ook in de afwerkingsmogelijkheden en zelfs de wat lastigere situaties zoals schuine plafonds zijn geen probleem voor Noteborn.

maatwerk & modulair

Bij Noteborn is maatwerk de norm en modulair de uitzondering. In beginsel geldt dat alles altijd op maat wordt gemaakt, er gelden geen standaard afmetingen, wel gelden er maximale en minimale afmetingen voor onderdelen. Zowel de schuifdeuren als de kastinterieurs worden dus altijd op maat gemaakt en passen altijd. Voor een beperkt aantal onderdelen gelden wel standaard afmetingen, maar soms met wat slimme trucjes, maakt KAST 010 er alsnog een passend geheel van.

Voor elk afzonderlijk onderdeel kan een kleur of afwerking worden gekozen, in combinatie met de vele accessoires al dan niet aangevuld met kastverlichting kunt uw garderobekast of andersoortig opbergmeubel tot in detail personaliseren.

de stijl

De stijl van collectie van Noteborn kenmerkt zich door een strakke, moderne en tijdloze vormgeving zonder poespas. Door de juiste kleuren en materiaal combinaties te kiezen past een Noteborn meubel in elk type inrichting. De uitstraling van de vormgeving wordt versterkt door de perfecte afwerking van alle onderdelen, de super soepel rollende schuifdeuren en glijdende laden maken de kwaliteit van Noteborn voelbaar.

Een volledig overzicht van de collectie van Noteborn  is te vinden op https://www.noteborn.com/nl. KAST 010 concentreert zich met name op de garderobekasten, zowel de open interieurs voor inloopkasten als garderobekasten voorzien van schuifdeuren op maat of voorzien van draaideuren.

Altijd in 3D uitgewerkt:

offerte aanvragen:

Binnen de systemen van Noteborn is ontzettend veel mogelijk, maar hoe werk het precies? Fijn dat alles op maat gemaakt kan worden, maar welke gevolgen hebben uw keuzes voor de prijs? KAST 010 neemt het allemaal graag met u door. Door gerichte vragen te stellen, loodsen we u door het woud aan keuzes die Noteborn te bieden heeft.

Ook als de exacte indeling nog niet helemaal bekend is kunt terecht, door te beginnen met de ongeveer afmetingen van de situatie, ontstaat er vanzelf een eerste opzet. Deze eerste opzet kan altijd worden aangepast en verfijnd totdat het ontwerp helemaal aan uw wensen voldoet. Voordat er definitief besteld wordt, komt KAST 010 altijd ter plekke inmeten, ook wij willen dat de kast perfect past!

Neem gerust contact op voor het laten uitwerken van een offerte met 3D ontwerp.
Het aanvragen van een offerte is kosteloos en geheel vrijblijvend. 

"Ideaal voor het samenstellen van een boekenkast"

Het MODO-systeem is ideaal om een boekenkast mee samen te stellen, zowel met een traditionele verticale ‘kolomstructuur’ of juist met een horizontaal georiënteerde plankverdeling. Ook een speelse meer chaotische kastindeling is mogelijk met dit systeem. Verder is het MODO-systeem uitermate geschikt om een Tv-wandmeubel te creëren waarbij het Tv-scherm achter schuifpaneel kan worden weggewerkt. Ook roomdividers, vakkenkasten, kantoorkasten of buffetkasten kunnen met het MODO-systeem worden gerealiseerd.
Laat u inspireren en download hier het MODO fotoboek!

De onderdelen kunnen worden afgewerkt in een aantal melamine décoren, in vele mat of hoogglans gelakte kleuren of in echt houtfineer. Tevens is het mogelijk om MODO-kasten uit te laten voeren met LED-verlichting. 

klik logo voor kleuren
 & afwerkingen

Schuifdeuren.....

of draaideuren?

meer informatie:

Let op: niet elk type element is verkrijgbaar in de vermelde systeemafmetingen!!

standaardafmetingen van staanders:(klik hier voor een overzicht)
– systeem hoogtes: 270 mm, 350 mm, 430 mm, en vervolgens met sprongen van 80 mm tot: 2590 mm, 2670 mm, 2750 mm, 2830 mm & 2910 mm.
Door staanders te stapelen kunnen hogere kasten worden gerealiseerd.
– systeem dieptes: 266 mm; 330 mm & 426 mm.
– dikte staanders: 30 mm.

standaardafmetingen van planken:(klik hier voor een overzicht)
– systeem breedtes: 270 mm, 420 mm, 570 mm, 720 mm, 870 mm, 1170 mm, 1470 mm, 1770 mm, 2070 mm, 2370 mm.
– systeem dieptes: 266 mm, 330 mm & 426 mm.
– dikte planken: 30 mm.

maatwerk: mogelijk voor zeer veel onderdelen; uitgezonderd van maatwerk zijn o.a. laden en glasdeuren.

Beschikbare afwerkingen:
– 8 melamine décoren.
– 32 verschillende kleuren uitgevoerd in mat gelakt, mét of zonder houtstructuur.
– 32 verschillende kleuren uitgevoerd in hoogglans lak.
– 5 verschillende metalic lakkleuren.
– 6 verschillende hout fineren.

Klik hier om een overzicht van alle beschikbare afwerkingen te downloaden.

De totaalprijs van een kast of (wand-) meubel wordt bepaald door de prijzen van de verschillende onderdelen waarmee het meubel is samengesteld, bij elkaar op te tellen. Mede bepalend voor de prijs is het type afwerking dat is gekozen, de melamine afwerking valt in de voordeligste prijscategorie en een hoogglans afwerking behoord tot de hoogste prijscategorie. De mat gelakte afwerking en houtfineer vallen hier tussenin. 

Uiteraard wordt alles voor u uitgerekend als u een offerte laat uitwerken! 

De levertijd bedraagt ongeveer 8 à 9 weken na het definitief plaatsen van een bestelling.

Indien de bestelling een onderdeel bevat dat is afgewerkt met houtfineer, duurt de levering 1 week langer.

Op de offertes en orderbevestigingen staan de bezorg- & montagekosten altijd apart vermeld zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Ook weet u meteen hoeveel u zou kunnen besparen door zelf te gaan monteren. 

Voor bestellingen met een orderbedrag van €1500,00 of meer worden geen bezorgkosten gerekend indien het bezorgadres in de provincie Zuid Holland ligt. Voor bezorgingen binnen de rest van Nederland geldt een bezorgtarief van €85,00. Afhankelijk van het totale orderbedrag wordt wordt per geval bepaald of dit bedrag daadwerkelijk wordt doorgerekend. 

Op aanvraag zijn leveringen en montages mogelijk binnen de gehele Europese Unie.

Indien u besloten heeft om tot bestelling over te gaan en er exacte afmetingen nodig zijn om de kast te kunnen bestellen, komen wij de situatie ter plekke inmeten. In veruit de meeste gevallen zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

KAST 010 in een CBW-erkende woonwinkel, meer informtie is te vinden op: www.cbw-erkend.nl.

Op alle bestellingen zijn de CBW-leveringsvoorwaarden van toepassing, deze voorwaarden worden bij elke offerte en orderbevestiging meegestuurd. Zodoende verklaard u met het geven van uw akkoord voor een orderbevestiging ook akkoord te gaan met de CBW-leveringsvoorwaarden. Tevens verklaard u met uw akkoord een (digitaal) exemplaar van deze voorwaarden te hebben ontvangen. 

Een digitaal exemplaar van de CBW-leveringsvoorwaarden is hier te downloaden.