ARMADI:

‘ARMADI’ is simpelweg Italiaans voor ‘garderobekast’. De garderobekasten collectie van Sangiacomo is grofweg op te delen in 3 groepen: open interieurs, schuifdeurkasten en garderobekasten met draai deuren met scharnieren.

modulair & maatwerk

De garderobekasten van Sangiacomo staan altijd op de vloer, alleen het open interieur-programma Panorama kan aan de muur worden opgehangen. Een eventueel open vak in een garderobekasten wand wordt gerealiseerd door een overbruggingsconstructie die uit het zicht is weggewerkt.
De maatvoering van alle garderobekasten programma’s van Sangiacomo is in beginsel modulair en is op elkaar afgestemd zodat de ze met elkaar gecombineerd kunnen worden. Niet alleen kunnen veel onderdelen op maat gemaakt worden, ook voor ‘lastige hoekjes’ of een schuinverloop in het plafond heeft het systeem een oplossing. Tevens is het mogelijk om hoekkasten te maken en om de garderobekasten ook aan de achterzijde van een afwerking te voorzien zodat de garderobekast als roomdivder midden in een ruimte kan worden geplaatst.

Download ARMADI fotoboek
(7,5 MB)

Altijd in 3D uitgewerkt:

offerte aanvragen:

De collectie van Sangiacomo bewijst dat een garderobekast functioneel èn mooi kan zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de prijs van een garderobekast van Sangiacomo voor uw situatie? Neem dan gerust contact op om een offerte uit te laten werken.

Als eerste zullen we vragen om de gewenste afmetingen, die hoeven niet heel precies te zijn, indien nodig, komen we deze ter plekke inmeten. Tevens zal er gevraagd worden of er een wens voor schuifdeuren of draaideuren is of dat het een open interieur zal moeten worden. Tja en dan volgt natuurlijk de indeling en de kleurstelling van het geheel, iets wat wellicht wat minder eenduidig is. Uiteraard helpen we u hierbij en desnoods maken wij een eerste opzet die vervolgens weer kan worden aangepast.

Het aanvragen van een offerte is kosteloos en geheel vrijblijvend. 

"Garderobekasten met een luxe uitstraling"

De luxe uitstraling is kenmerkend voor de garderobekasten van Sangiacomo. De interieurs van de garderobekasten kunnen geheel naar eigen inzicht worden ingedeeld en uiteraard zijn er naast gaderobestangen en laden vele andere accessoires beschikbaar om het interieur geheel volgens uw wensen in te richten. 
Laat u inspireren en download 
hier het ARMADI fotoboek!

De onderdelen kunnen worden afgewerkt in een aantal melamine décoren, in vele mat of hoogglans gelakte kleuren of in echt houtfineer. Tevens is het mogelijk om de garderobekastinterieurs uit te laten voeren met LED-verlichting.

klik logo voor kleuren
 & afwerkingen

meer informatie:

Let op: niet alle elementen zijn verkrijgbaar in de vermelde systeemafmetingen!!

standaardafmetingen van kast-modules:
– systeem hoogte: 2236 mm, 2396 mm, 2556 mm & 2876 mm. (exclusief hoogte stelpootjes)
– systeem breedte: 350 mm, 425 mm, 475 mm, 575 mm, 725 mm, 875 mm, 975 mm & 1175 mm. (exclusief dikte staander: 25 mm)
– systeem diepte: 595 mm & 435 mm. (exclusief dikte deur)
– dikte planken: 35 mm.
– dikte staanders: 25 mm.

maatwerk: mogelijk voor zeer veel onderdelen; uitgezonderd van maatwerk zijn o.a. laden, glazen onderdelen en metalen onderdelen.

Beschikbare afwerkingen:
– 8 melamine décoren.
– 32 verschillende kleuren uitgevoerd in mat gelakt, mét of zonder houtstructuur.
– 32 verschillende kleuren uitgevoerd in hoogglans lak.
– 5 verschillende metalic lakkleuren.
– 6 verschillende houtfineren.
– de ECO-serie is leverbaar in 8 verschillende imitatie leer kleuren.

Klik hier om een overzicht van de meest voorkomende afwerkingen te downloaden.

De totaalprijs van een garderobekast wordt bepaald door de prijzen van de verschillende onderdelen waaruit de kast is samengesteld, bij elkaar op te tellen. Mede bepalend voor de prijs is het type afwerking dat is gekozen, de melamine afwerking valt in de voordeligste prijscategorie en een hoogglans afwerking behoord tot de hoogste prijscategorie. De mat gelakte afwerking en houtfineer vallen hier tussenin. 

Uiteraard wordt alles voor u uitgerekend als u een offerte laat uitwerken! 

De levertijd bedraagt ongeveer 8 à 9 weken na het definitief plaatsen van een bestelling.

Indien de bestelling een onderdeel bevat dat is afgewerkt met houtfineer, duurt de levering 1 week langer.

Op de offertes en orderbevestigingen staan de bezorg- & montagekosten altijd apart vermeld zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Ook weet u meteen hoeveel u zou kunnen besparen door zelf te gaan monteren. 

Voor bestellingen met een orderbedrag van €1500,00 of meer worden geen bezorgkosten gerekend indien het bezorgadres in de provincie Zuid Holland ligt. Voor bezorgingen binnen de rest van Nederland geldt een bezorgtarief van €85,00. Afhankelijk van het totale orderbedrag wordt wordt per geval bepaald of dit bedrag daadwerkelijk wordt doorgerekend. 

Op aanvraag zijn leveringen en montages mogelijk binnen de gehele Europese Unie.

Indien u besloten heeft om tot bestelling over te gaan en er exacte afmetingen nodig zijn om de kast te kunnen bestellen, komen wij de situatie ter plekke inmeten. Bij het inmeten van garderobekasten zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

KAST 010 in een CBW-erkende woonwinkel, meer informtie is te vinden op: www.cbw-erkend.nl.

Op alle bestellingen zijn de CBW-leveringsvoorwaarden van toepassing, deze voorwaarden worden bij elke offerte en orderbevestiging meegestuurd. Zodoende verklaard u met het geven van uw akkoord voor een orderbevestiging ook akkoord te gaan met de CBW-leveringsvoorwaarden. Tevens verklaard u met uw akkoord een (digitaal) exemplaar van deze voorwaarden te hebben ontvangen. 

Een digitaal exemplaar van de CBW-leveringsvoorwaarden is hier te downloaden.