Het MODO-systeem:

Kort gezegd bestaat het MODO-systeem uit ‘staanders met planken ertussen’ en uiteraard zijn er accessoires beschikbaar als deuren, kleppen en laden.
Het systeem is echter zeer uitgebreid waardoor de kasten en wandmeubels vele gedaanten kunnen aannemen, van boekenkast, Tv-wandmeubel tot buffetkast of dressoir.

modulair & maatwerk

Het MODO-systeem kan zowel op de vloer staan als aan de muur worden opgehangen of een combinatie van beiden. Tevens biedt het systeem de mogelijkheid om hoekkasten te creëren en kan het als roomdivder worden toegepast. De maatvoering van het systeem is afgestemd op de maatvoering van het LAMPO-systeem waardoor beide systemen met elkaar gecombineerd kunnen worden wat nog meer toepassingen mogelijk maakt.
De onderdelen van het MODO-systeem zijn verkrijgbaar in vele standaardafmetingen, tevens kunnen veel onderdelen ook op maat gemaakt worden zodat een MODO-kast altijd past!

Download MODO fotoboek
(13,2 MB)

Altijd in 3D uitgewerkt:

offerte aanvragen:

Het MODO-systeem is veelzijdig toepasbaar en kent vele verschijningen, van muur vullende boekenkast of Tv-wandmeubel tot aan een dubbelzijdig afgewerkte roomdivider of een klein nachtkastje. Vertel uw idee en KAST 010 gaat aan het tekenen en rekenen, uiteraard hoeft u dat niet zelf te doen.
Ook als de exacte indeling nog niet helemaal bekend is kunt terecht, door gewoon ergens mee te beginnen ontstaat er vanzelf een eerste opzet. Deze eerste opzet kan altijd worden aangepast en verfijnd totdat het ontwerp helemaal aan uw wensen voldoet.

Neem gerust contact op voor meer informatie over het MODO-systeem of als u uw ideeën uitgewerkt wilt zien in een 3D ontwerp met offerte.
Het aanvragen van een offerte is kosteloos en geheel vrijblijvend. 

"Ideaal voor het samenstellen van een boekenkast"

Het MODO-systeem is ideaal om een boekenkast mee samen te stellen, zowel met een traditionele verticale ‘kolomstructuur’ of juist met een horizontaal georiënteerde plankverdeling. Ook een speelse meer chaotische kastindeling is mogelijk met dit systeem. Verder is het MODO-systeem uitermate geschikt om een Tv-wandmeubel te creëren waarbij het Tv-scherm achter schuifpaneel kan worden weggewerkt. Ook roomdividers, vakkenkasten, kantoorkasten of buffetkasten kunnen met het MODO-systeem worden gerealiseerd.
Laat u inspireren en download hier het MODO fotoboek!

De onderdelen kunnen worden afgewerkt in een aantal melamine décoren, in vele mat of hoogglans gelakte kleuren of in echt houtfineer. Tevens is het mogelijk om MODO-kasten uit te laten voeren met LED-verlichting. 

klik logo voor kleuren
 & afwerkingen

meer informatie:

Let op: niet elk type element is verkrijgbaar in de vermelde systeemafmetingen!!

standaardafmetingen van staanders:(klik hier voor een overzicht)
– systeem hoogtes: 270 mm, 350 mm, 430 mm, en vervolgens met sprongen van 80 mm tot: 2590 mm, 2670 mm, 2750 mm, 2830 mm & 2910 mm.
Door staanders te stapelen kunnen hogere kasten worden gerealiseerd.
– systeem dieptes: 266 mm; 330 mm & 426 mm.
– dikte staanders: 30 mm.

standaardafmetingen van planken:(klik hier voor een overzicht)
– systeem breedtes: 270 mm, 420 mm, 570 mm, 720 mm, 870 mm, 1170 mm, 1470 mm, 1770 mm, 2070 mm, 2370 mm.
– systeem dieptes: 266 mm, 330 mm & 426 mm.
– dikte planken: 30 mm.

maatwerk: mogelijk voor zeer veel onderdelen; uitgezonderd van maatwerk zijn o.a. laden en glasdeuren.

Beschikbare afwerkingen:
– 8 melamine décoren.
– 32 verschillende kleuren uitgevoerd in mat gelakt, mét of zonder houtstructuur.
– 32 verschillende kleuren uitgevoerd in hoogglans lak.
– 5 verschillende metalic lakkleuren.
– 6 verschillende hout fineren.

Klik hier om een overzicht van alle beschikbare afwerkingen te downloaden.

De totaalprijs van een kast of (wand-) meubel wordt bepaald door de prijzen van de verschillende onderdelen waarmee het meubel is samengesteld, bij elkaar op te tellen. Mede bepalend voor de prijs is het type afwerking dat is gekozen, de melamine afwerking valt in de voordeligste prijscategorie en een hoogglans afwerking behoord tot de hoogste prijscategorie. De mat gelakte afwerking en houtfineer vallen hier tussenin. 

Uiteraard wordt alles voor u uitgerekend als u een offerte laat uitwerken! 

De levertijd bedraagt ongeveer 8 à 9 weken na het definitief plaatsen van een bestelling.

Indien de bestelling een onderdeel bevat dat is afgewerkt met houtfineer, duurt de levering 1 week langer.

Op de offertes en orderbevestigingen staan de bezorg- & montagekosten altijd apart vermeld zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Ook weet u meteen hoeveel u zou kunnen besparen door zelf te gaan monteren. 

Voor bestellingen met een orderbedrag van €1500,00 of meer worden geen bezorgkosten gerekend indien het bezorgadres in de provincie Zuid Holland ligt. Voor bezorgingen binnen de rest van Nederland geldt een bezorgtarief van €85,00. Afhankelijk van het totale orderbedrag wordt wordt per geval bepaald of dit bedrag daadwerkelijk wordt doorgerekend. 

Op aanvraag zijn leveringen en montages mogelijk binnen de gehele Europese Unie.

Indien u besloten heeft om tot bestelling over te gaan en er exacte afmetingen nodig zijn om de kast te kunnen bestellen, komen wij de situatie ter plekke inmeten. In veruit de meeste gevallen zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

KAST 010 in een CBW-erkende woonwinkel, meer informtie is te vinden op: www.cbw-erkend.nl.

Op alle bestellingen zijn de CBW-leveringsvoorwaarden van toepassing, deze voorwaarden worden bij elke offerte en orderbevestiging meegestuurd. Zodoende verklaard u met het geven van uw akkoord voor een orderbevestiging ook akkoord te gaan met de CBW-leveringsvoorwaarden. Tevens verklaard u met uw akkoord een (digitaal) exemplaar van deze voorwaarden te hebben ontvangen. 

Een digitaal exemplaar van de CBW-leveringsvoorwaarden is hier te downloaden.