Klik & bezoek website fabrikant

Sangiacomo

Toegankelijk Italiaans design

Het bedrijf:
Het Italiaanse meubelbedrijf SANGIACOMO is ruim 50 jaar geleden opgericht in 1968 en gevestigd in Cecchini di Pasiano, Italië. Bij de ontwikkeling van de collecties is de veelzijdigheid en de prijs-kwaliteitverhouding altijd leidend geweest. Zo is het bedrijf uitgegroeid tot specialist in systeem-meubels voor elke ruimte in huis.
Naast de kast-systemen produceert
Sangiacomo ook bedden, keukens en kleinmeubilair als ladenkastjes en bijzettafeltjes.

Download Sangicomo fotoboek
(14,3 MB)

De collectie

De collectie van Sangiacomo is omvangrijk en omvat naast een aantal kast-systemen ook nog bedden & bedhoofden, ladekastjes en kleinmeubelen als bijzettafeltjes, stoelen ect.
Bij KAST 010 ligt de focus met name op de 3 kast-systemen: MODO, LAMPO en het garderobekasten programma ARMADI. Voor elk van deze kast-systemen geldt dat het weer een volledige collectie op zich is; elk systeem heeft weer een eigen zeer uitgebreide lijst met onderdelen. De maatvoering van het LAMPO en MODO systeem zijn op elkaar afgestemd waardoor beide systemen met elkaar gecombineerd kunnen worden.

modulair & maatwerk

In beginsel zijn het alle 3 modulaire systemen, dit houdt in dat de onderdelen een standaard maatvoering hebben. De onderdelen zijn echter in vele standaardafmetingen te verkrijgen en veel onderdelen kunnen ook op maat gemaakt worden zodat de kast altijd past. Voor elk afzonderlijk onderdeel van het meubel kan een kleur of afwerking worden gekozen. Zo kan de basis van een kast bijvoorbeeld in het wit worden uitgevoerd, de kastdeurtjes en laden bijvoorbeeld in het groen of in een houtfineer, de combinatie mogelijkheden zijn eindeloos….

Elke kast of wandopstelling samengesteld in één van de systemen van Sangicomo wordt speciaal volgens uw wensen vormgegeven, uitgewerkt en geproduceerd en is dus altijd uniek.

de stijl

De stijl van de collectie van Sangiacomo kenmerkt zich door een eigentijdse en neutrale vormgeving. Dit basic design concept maakt dat vrijwel alles uit de collectie van Sangiacomo tijdloos is en in elk type interieur een plaats kan hebben. Afhankelijk van de gekozen kleurstelling kan een meubel opgaan in het bestaande interieur of juist een kleuraccent geven aan de ruimte en zodoende meer opvallend aanwezig zijn, er is een ruime keuze aan kleuren en afwerkingsmogelijkheden.

Een volledig overzicht van de collectie van Sangiocomo is te vinden op: www.msg.it . KAST 010 concentreert zich met name op de 3 hoofdproductgroepen: MODO, LAMPO & ARMADI.