Hoe werkt KAST 010?

Kort gezegd: U geeft aan wat u wilt en KAST 010 gaat aan de slag en maakt een ontwerp met offerte!

In de praktijk gaat dit iets genuanceerder, maar het begint zeker met het kenbaar maken van uw wensen en ideeën en natuurlijk een uitleg over de situatie waar de kast of het opbergmeubel zal komen te staan. Vervolgens hoort u meteen wat KAST 010 voor u kan betekenen en zullen er diverse mogelijkheden worden besproken en gaan we aan de slag. In de showroom kan er in uw bijzijn een 3d ontwerp gemaakt worden. Soms kan er meteen een compleet ontwerp worden gemaakt en hoort u direct de prijs. Als het wat complexer is, wordt er uw bijzijn een snelle eerste opzet gemaakt, waarvan u dan later de volledig uitgewerkte versie per e-mail ontvangt.
In het offerte stadium kunnen ontwerpen altijd worden aangepast, alles wordt dan opnieuw uitgewerkt en u ontvangt een aangepaste offerte met bij behorende tekeningen.

Lees meer over het bestelproces:

Pas na uw bevestiging is een bestelling definitief!

Als het ontwerp en bijbehorende offerte geheel naar wens is en u besluit om tot bestelling over te gaan, laat u dit ons weten. Vervolgens ontvangt u de orderbevestiging met nog een keer de bijbehorende tekeningen per e-mail. De orderbevestiging wordt pas definitief na ontvangst van uw akkoord en de verrichting van een aanbetaling van 25% van het totale orderbedrag. Na ontvangst van het akkoord en de verrichting van de aanbetaling is de bestelling definitief en kan deze niet meer zomaar kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden. Uiteraard wordt er een betalingsbewijs van de aanbetaling toegestuurd per e-mail. Op bestellingen zijn de CBW-leveringsvoorwaarden van toepassing, bij elke offerte en orderbevestiging wordt een digitaal exemplaar van deze voorwaarden meegestuurd. Bij het geven van uw definitieve akkoord, gaat u ook akkoord met de leveringsvoorwaarden en verklaard u tevens een (digitaal) exemplaar van de voorwaarden te hebben ontvangen.  
Direct na ontvangst van uw definitieve bevestiging wordt de bestelling doorgegeven aan de fabrikant en gaat de levertijd lopen en is het afwachten begonnen….

KAST 010 regelt alles, van ontwerp tot en met de montage!

Zodra de bestelling klaar staat om te worden uitgeleverd, wordt er vanzelf telefonisch contact opgenomen om een bezorg- en montage afspraak in te plannen. De bezorging en/ montage kan dan meestal kort na het maken van de afspraak plaatsvinden. De afspraak wordt altijd per e-mail bevestigd, in deze e-mail staan verdere instructies vermeld omtrent de bezorging en de montage.

De eindbetaling dient bij aflevering te worden voldaan, in de bevestigingse-mail staat vermeld hoe de eindbetaling kan worden verricht: per ideal betaling, rechtstreeks overmaken naar de winkel of per mobiele pinautomaat bij de monteurs. Bij vragen of twijfel kan er altijd contact met de winkel worden opgenomen.

KAST 010 in een CBW-erkende woonwinkel, meer informtie is te vinden op: www.cbw-erkend.nl.

Op alle bestellingen zijn de CBW-leveringsvoorwaarden van toepassing, deze voorwaarden worden bij elke offerte en orderbevestiging meegestuurd. Zodoende verklaard u met het geven van uw akkoord voor een orderbevestiging ook akkoord te gaan met de CBW-leveringsvoorwaarden. Tevens verklaard u met uw akkoord een (digitaal) exemplaar van deze voorwaarden te hebben ontvangen. 

Een digitaal exemplaar van de CBW-leveringsvoorwaarden is hier te downloaden.

Inmeetservice

Indien nodig komt KAST 010 ter plekke de situatie inmeten

Om de afmetingen van de kast perfect op de afmetingen van uw situatie af te stemmen, is het in veel gevallen nodig om de exacte afmetingen te bepalen van de plek waar de kast komt te staan. Ook dit regelt KAST 010, wij komen graag de situatie ter plekke inmeten. Meteen wordt dan gekeken of er mogelijke obstakels als bijvoorbeeld stopcontacten in de weg zitten. Des gewenst nemen we dan ook de kleurstalen mee zodat u deze nog een keer ter plekke kunt beoordelen.

Als u de situatie door ons laat inmeten, is KAST 010 verantwoordelijk om te zorgen dat alles past!