Het LAMPO-systeem:

In basis bestaat het LAMPO-systeem uit 3-dimensionale elementen, een soort van ‘blokken’, die worden gecombineerd tot één meubel. Een element kan aan de voorzijde open zijn, of zijn opgevuld met laden of aan de voorzijde afgesloten middels deuren of kleppen.

modulair & maatwerk

De LAMPO-elementen kunnen op de vloer worden geplaatst, aan de muur worden opgehangen of als dressoir op pootjes worden toegepast. De maatvoering van het systeem is afgestemd op de maatvoering van het MODO-systeem waardoor beide systemen met elkaar gecombineerd kunnen worden wat nog meer toepassingen mogelijk maakt.  De elementen van het LAMPO-systeem zijn in zeer veel standaardafmetingen verkrijgbaar die meestal ook op maat gemaakt kunnen worden zodat het altijd past!

Download LAMPO fotoboek
(15,8 MB)

Altijd in 3D uitgewerkt:

offerte aanvragen:

De toepassingen van het LAMPO-systeem zijn veelzijdig, van Tv-meubel, dressoir, boekenkast, sculpturaal wandmeubel tot buffetkast, de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos; hoe tot een concreet ontwerp te komen?
Geen nood, KAST 010 helpt u hierbij, u verteld wat u wilt en wij gaan aan de slag. Ook als u nog niet helemaal zeker weet hoe het eindresultaat er precies uit moet komen te zien kunt u bij ons terecht. Door het stellen van gerichte vragen onderzoeken wij wat de meest belangrijke wensen zijn waar het meubel aan dient te voldoen om vervolgens een eerste opzet te maken. Deze eerste opzet kan altijd worden aangepast en verder worden verfijnd tot hopelijk een definitief ontwerp!

Neem gerust contact op voor meer informatie over het LAMPO-systeem of als u uw ideeën uitgewerkt wilt zien in een 3D ontwerp met offerte. Het aanvragen van een offerte is kosteloos en geheel vrijblijvend. 

"Ideaal voor het creëren van een Tv-meubel"

Elk element is aan alle buitenzijden netjes afgewerkt, dit maakt het LAMPO-systeem uitermate geschikt om een Tv-meubel in samen te stellen; één element kan al voldoende zijn!
Door het zeer uitgebreide assortiment van aanvullende accessoire onderdelen, is dit ook hèt systeem om speelse wandcomposities mee te creëren.
Laat u inspireren en download 
hier het LAMPO fotoboek!

De onderdelen kunnen worden afgewerkt in een aantal melamine décoren, in vele mat of hoogglans gelakte kleuren of in echt houtfineer. Tevens is het mogelijk om LAMPO-kasten uit te laten voeren met LED-verlichting.

klik logo voor kleuren
 & afwerkingen

meer informatie:

Let op: niet elk type element is verkrijgbaar in de vermelde systeemafmetingen!!

standaardafmetingen van elementen:
systeemhoogtes: 160 mm; 240 mm; 320 mm; 400 mm; 480 mm; 640 mm; 800 mm; 960 mm; 1280 mm; 1600 mm & 1920 mm.
systeembreedtes: 300 mm; 450 mm; 600; 900 mm; 1200 mm; 1500 mm & 1800 mm.
systeemdieptes: 354 mm; 450 mm & 546 mm.

maatwerk: mogelijk voor zeer veel onderdelen; uitgezonderd van maatwerk zijn o.a. elementen met laden en glasdeuren.

Beschikbare afwerkingen:
– 8 melamine décoren.
– 32 verschillende kleuren uitgevoerd in mat gelakt, mét of zonder houtstructuur.
– 32 verschillende kleuren uitgevoerd in hoogglans lak.
– 5 verschillende metalic lakkleuren.
– 6 verschillende houtfineren.

Klik hier om een overzicht van alle beschikbare afwerkingen te downloaden.

De totaalprijs van een kast of (wand-) meubel wordt bepaald door de prijzen van de verschillende onderdelen waarmee het meubel is samengesteld, bij elkaar op te tellen. Mede bepalend voor de prijs is het type afwerking dat is gekozen, de melamine afwerking valt in de voordeligste prijscategorie en een hoogglans afwerking behoord tot de hoogste prijscategorie. De mat gelakte afwerking en houtfineer vallen hier tussenin. 

Uiteraard wordt alles voor u uitgerekend als u een offerte laat uitwerken! 

De levertijd bedraagt ongeveer 8 à 9 weken na het definitief plaatsen van een bestelling.

Indien de bestelling een onderdeel bevat dat is afgewerkt met houtfineer, duurt de levering 1 week langer.

Op de offertes en orderbevestigingen staan de bezorg- & montagekosten altijd apart vermeld zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Ook weet u meteen hoeveel u zou kunnen besparen door zelf te gaan monteren. 

Voor bestellingen met een orderbedrag van €1500,00 of meer worden geen bezorgkosten gerekend indien het bezorgadres in de provincie Zuid Holland ligt. Voor bezorgingen binnen de rest van Nederland geldt een bezorgtarief van €85,00. Afhankelijk van het totale orderbedrag wordt wordt per geval bepaald of dit bedrag daadwerkelijk wordt doorgerekend. 

Op aanvraag zijn leveringen en montages mogelijk binnen de gehele Europese Unie.

Indien u besloten heeft om tot bestelling over te gaan en er exacte afmetingen nodig zijn om de kast te kunnen bestellen, komen wij de situatie ter plekke inmeten. In veruit de meeste gevallen zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

KAST 010 in een CBW-erkende woonwinkel, meer informtie is te vinden op: www.cbw-erkend.nl.

Op alle bestellingen zijn de CBW-leveringsvoorwaarden van toepassing, deze voorwaarden worden bij elke offerte en orderbevestiging meegestuurd. Zodoende verklaard u met het geven van uw akkoord voor een orderbevestiging ook akkoord te gaan met de CBW-leveringsvoorwaarden. Tevens verklaard u met uw akkoord een (digitaal) exemplaar van deze voorwaarden te hebben ontvangen. 

Een digitaal exemplaar van de CBW-leveringsvoorwaarden is hier te downloaden.